Nyheder

September 2019

Bestyrelsesmøde afholdt 16.09. se referart her på siden. Vi har bla. vedtaget at der sættes nye vinduer i rytterstuen, og at der laves et "trædæk" for bedre tilskuerpladser, og adgang forhold til rytterstue. 

Desuden sættes "Broafgift tilskud" op til 200 kr pr stævne

 

Der er kommet nye datoer for HTW træning for næste halvår.

Lørdag 14. sep blev der holdt milø træningskursus, hvor ca 16 deltagere med deres heste fik trænet med mange spændende ting. Vejret var skønt og alle bade heste og deres mennesker, havde en god og lærerig dag. 

Undervisning ved Dennis Holst er sat på pause til efter nytår. så håber vi gen at kunne komme en I god rytme med stabilt antal deltagere. August 2019

August har været en travl måned i RIR:

31.08.2019 afholdes springstævne.

Vores årlige militarystævne 24.08.19 gik super. der var ca 100 startende eqvipager. Det er et stort arbejde at afholde et sådan stævne. Vores militaryudvalg, og mange andre- har knoklet for at få tærrænbane tip top, samt med alle de andre ting der hører med til sådan et arrangement. Dejligt i RIR at mange vil hjælpe til, og at vi i fællesskab kan løse så stor en opgave. Det var en rigtig god dag, med god stemning- og mange rosende ord til RIR med på vejen fra diverse deltagere, dommere osv. TAK TIL ALLE for hjælpen.    

Alle banerne er blevet planeret og afrettet af DS Ridebaner, og med godt resultat. Den store bane skal lige sætte sig lidt mere i enden mod ridehus- men vi håber på den bliver mere stabil hen af vejen.
JULI 2019

Bestyrelsesmøde afholdt 01.07.2019. se referart her på siden under "bestyrelsen"Juni 2019

Årets Englerup stævne var en rigtig hyggelig og sjov dag for alle, dejligt vejr, og god stemning. Der blev redet flotte kvadrillier, dystet i diverse konkurencer, sprunget højdespring mm. Tak til udvalget, og alle andre for en dejlig dag.     

 

Stævne med Klubmesterskab blev afholdt i fin stil- trods lidt udfordringer med meget regn og lyn om lørdagen. RIR siger stor tillykke med de nye klubmestre, se resultater under fanen "Klubmesterskab" her på siden.

Der skal gøres opmærksom på at der på dagen indtraf en uheldig fejl i Pony Dressur mesterskab, da det efterfølgende viste sig at Junno- som blev fejret som vinder var udklasset- og resultatrækken er dermed ændret. de korrekte resultat fremgår af "klubmesterskab"  Vinder at klubmesterskab dressur for pony blev Marie Kure Aspelin.  

En stor tak skal også lyde til alle hjælpere og sponsorer.


 

Mandag og Tirsdag er der her i udesæson 2019, givet ok til at undervisning må fortætte til kl 21.00. Bestyrelsen har lagt vægt på at vi i udesæson har mere plads, således at vi kan imødekomme fleres ønske om undervisning- uden at det vil være til uhensigtsmæssig stor gene for øvrige ryttere.

     


Reglerne under klubmesterskab er opdateret, da det er nødvendigt at klasserne afholdes som E Klasser. Der ud over er aldersgrænse for voksne ponnyryttere i Hesteklasserne specificeret for at undgå misforståelser.

         

Maj 2019     

Udesæson er nu for alvor i gang, og det er skønt med ekstra plads at ride på.

Tærrænbanen er åbnet- husk at følge instrukser her på siden hvis du vil benytte den.      

OBS: Skoven er lukket for alt ridning fra 16 til 23 maj pga Jagt 


Bestyrelsesmøde afholdt 13/05. referat ligger under punktet Ringsted Rideklub /Bestyrelse, her på siden.  

 

Ved teksten omkring undervisning er der tilføjet følgende: 

Hvis springunderviser aflyser, meldes der ikke en ændring ud - hvis de pågældende ryttere ønsker at beholde deres tider. Så benyttes banen som planlagt.  

Benyttes banen ikke i det planlagte tidsrum meldes det ud.             


Facilitetsreglement er uddybet lidt, for at undgå tvivl:  

Alt ridning foregår "venstre mod venstre", også når man skridter for og af på hovslaget- med lange tøjler.                April 2019      

13+14 April havde vi en super stævne weekend på RIR.  Tak til alle hjælpere og sponsorer. 🤩🤩

Springbanen er nu åben for fri benyttelse, dog med hensyn til undervisning om onsdagen.

           

                 

Marts 2019         


30+31 Marts havde vi aktivitetsweekend hvor der blev knoklet hårdt, og spist god mad og kage. Bla. blev der udskiftet en del af de nederste plader i barriere i ridehus, og den blev malet. Spring blev båret ud, og ødelagte dele blev fixet op og malet. Hegn på dresurbanerne blev målt efter, og sat træpæle i så det ikke så nemt vælter, sekretariat blev gjort hovedrent, og taget renset, og behandlet, affald blev kørt væk, og diverse andet.

HUSK hjælp til med at holde pænt og rent, ryd op efter dig selv og din hest, og pas på vores udstyr 🤩🤩🤩

       

RIR har i samarbejde med Inge Broms valgt at HTW træning vil fortætte. Der har været stor tilslutning, og det er skønt med nye aktiviter hvor alle kan deltage. Mere info om datoer, tilmeldning mm. vil komme her på siden undre menupunkt HTW Træning       

Hjemmesiden er opdateret med ny beskrivelse af Klubmesterskabsreglerne. Se mere under punktet i menuen 

Den nye bestyrelse har konstitueret sig, og afholdt første møde. Se referat under menupunkt Ringsted Rideklub, og Bestyrelsen. 

Desuden er der ændret på hvor man skal sende resultater til Championatslisten hen. Se mere under punktet i menuen.      

Vores Aprilstævne er åben for tilmelding, og vi håber på stort fremmøde til vores aktivitetsdage 30+31 marts.     


Maj 2018
Bestyrelsen har lavet nye regler for klubmesterskabet i både dressur og spring. 
Læs nærmere om de nye regler under fanen 'Klubmesterskab' i menuen.
   


April 2018 
Der er fra d. 1 januar 2018, blevet indført nye standarder for ridehjelme, ved ridning i klubber og stævner under Dansk Rideforbund og FEI-stævner i andre lande.

Det er CE-mærkede hjelme med standard EN 1384:2017 eller VG1.


April 2018
Dansk Rideforbund har fra d. 1 januar 2018, indført nye regler for næsebåndets stramhed hos stævneheste, som lyder: At der som en generel regel, minimum skal være plads til en certificeret målenhed svarende til mindst 1,5 cm mellem hestens næsebånd og hestens næseryg. Reglen gælder i alle discipliner. 
Fra 2018 vil DRF's officials kontrollere næsebåndets stramhed på stævnepladserne, hvis der er mistanke om at næsebåndet er for stramt. Finder official, at næsebåndet er for stramt, vil rytteren blive bedt om at løsne dette iht. reglementet, hvorefter ekvipagen kan deltage i konkurrencen. Nægter rytteren at løsne næsebåndet, eller konstateres der gentagne overskridelser af reglerne, vil der blive sanktioneret iht. sanktionssystemet.

Hvis man vil læse mere og om den nye regel og undersøgelsen, henviser vi til DRF's egen hjemmeside via linket nedenfor.

https://www.rideforbund.dk/da/Information/Nyheder/2017/10Oktober/Nyregelfornaesebaandetsstramhedhosstaevneheste.aspx 


Sommer stævne billede

Nyeste kommentarer

30.08 | 10:24

Så er der sat info på om tilmeldning til orienteringsridt
MVH Heidi

...
29.08 | 11:32

Dejligt at høre , det kommer her på siden og i vores FACEBOOK gruppe inden længe- så følg med i opdateringer Hilsen Heidi /RIR

...
25.08 | 09:38

Hej med jer
Hvornår bliver der åbnet for tilmelding til orienteringsridtet i oktober?
- Vi glæder os super meget

...
24.06 | 20:37

Hej
De billeder der er taget til stævnet i dag, hvor kan man se dem henne ?

Tak for et fint stævne og lækre sponsor gaver i dag

Mange hilsner
Fam. Ricks

...